Doprava zadarmo

Ako využiť komodu v spálni kreatívnym spôsobom ?

Spálňa je miestom relaxácie a oddychu, ale často sa stáva aj miestom, kde sa hromadí veľa vecí. Práve tu prichádzajú do hry komody. Tieto kusy nábytku môžu byť viac než len miestom na ukladanie vecí. V tomto článku vám predstavíme viaceré spôsoby, ako využiť komody kreatívne a najmä funkčne.

  • Knihovňa a komoda v jednom

Máte radi čítanie? Prečo nevyužiť hornú plochu komody na umiestnenie kníh a na dolných policiach uložiť oblečenie alebo iné predmety? Takto môže byť komoda praktickým miestom pre vašu knižnicu.

komoda-ako-kniznica

  • Kozmetický kútik

Pre dámy, komoda môže slúžiť ako ideálny priestor pre kozmetiku a šperky. Použite zrkadlo na vrchu komody a vytvorte si svoj vlastný kozmetický stolík. Naviše môžete použiť ozdobné boxy alebo organizéry na udržanie poriadku.

komoda-ako-kozmeticky-stolik

  • Kútik pre písacie potreby

Ak máte v spálni malý pracovný kútik, komoda môže byť ideálnym miestom pre uloženie písacích potrieb. Uložte papier, perá, a iné potrebné veci tak, aby boli stále po ruke.

  • Komoda ako nočný stolík

Namiesto tradičného nočného stolíka môžete použiť komodu. Máte tak väčší úložný priestor na knihy, lampu, alebo iné osobné veci.

komoda-ako-nocny-stolik

  • Šatník prvej pomoci na dosah

Komoda môže byť tiež praktickým miestom pre vašu obľúbenú bielizeň alebo pyžamá. Môžete ju využiť aj pre základné veci, ktoré si ráno rýchlo vezmete.

Pri výbere komody do spálne je dôležité byť kreatívny a zároveň myslieť na praktickosť. Komody môžu byť omnoho viac než len miestom na ukladanie vecí - môžu sa stať zaujímavými a funkcionalnými prvkami vášho interiéru.

Spálňa by mala byť miestom, kde sa cítite pohodlne a kde máte všetko, čo potrebujete po ruke. S trochou kreativity môžete transformovať svoju komodu na čokolvek, čo chcete a potrebujete.