Doprava zadarmo

6 kľúčových faktorov, ktoré by ste mali zvážiť pri výbere manželskej postele

Pri výbere manželskej postele pre vašu spálňu je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov. Vaša posteľ nie je len miestom na spanie, ale aj miestom na odpočinok a pohodové chvíle s partnerom. Preto je dôležité vybrať posteľ, ktorá bude nielen pohodlná, ale aj vhodná pre váš a vašu spálňu. Prinášame vám 6 faktorov, na ktoré by ste mali pri výbere manželskej postele myslieť:

minimalisticka-manzelska-postel-calunena

1. Rozmer manželskej postele

Prvým kľúčovým faktorom je veľkosť manželskej postele. Zvážte, či máte dostatok priestoru vo vašej spálni pre veľkú king-size posteľ v rozmere 200x200, alebo je vhodnejšia menšia posteľ v rozmere 160x200. Ak si neviete rady s výberom toho správneho rozmeru a z pohľadu veľkosti spálne nie ste nejak limitovaný siahnite po “zlatej strednej ceste” ktorú predstavuje klasický rozmer manželskej postele 180x200. U nás nájdete viaceré zaujímavé kúsky postelí v rôznych rozmeroch.

2. Materiál a konštrukcia

Materiál a konštrukcia manželskej postele majú významný vplyv na jej pohodlie a trvanlivosť. Napríklad drevené manželské postele z masívu poskytujú prirodzený vzhľad a pôsobia príjemným a teplým dojmom, zatiaľ čo kovové postele sú ľahké a moderne vyzerajú. Rozhodnite sa podľa vášho vkusu a potrieb.

3. Pohodlie a podpora

Najdôležitejším faktorom pri výbere manželskej postele je jej schopnosť poskytnúť optimálne pohodlie a podporu pre obidvoch partnerov. Matrace  by mali byť vhodne zvolené na zabezpečenie pohodlného a zdravého spánku.

4. Dizajn a štýl

Dizajn manželskej postele by mal zodpovedať estetike vášho vzťahu a spálne. Vyberte posteľ, ktorá sa hodí k dizajnu a farbám miestnosti a dokonale vyjadruje vašu osobnosť a charakter.

5. Cenový rozpočet

Stanovenie rozpočtu je dôležité, pretože ceny manželských postelí sa môžu výrazne líšiť. Rozhodnite sa, koľko ste ochotní investovať do postele, pričom však nezabudnite, že ide o dlhodobú investíciu do vášho vzťahu a pohodlia na niekoľko rokov.

6. Budem ju vedieť zložiť bez problémov ?

Keďže väčšina manželských postelí sa dodáva v demontovanom stave, zvážte aj túto stránku manželskej postele a vyberte si takú, ktorej náročnosť montáže zodpovedá vaším schopnostiam.

Pri výbere správnej manželskej postele pre vašu spálňu by ste mali zvážiť týchto 6 kľúčových faktorov. Veríme, že vám naše rady pomôžu nájsť posteľ, ktorá bude pre vás tá pravá.