Doprava zadarmo

Ako prezliecť nábytok v domácnosti do vianočného šatu?

Vianočné obdobie prichádza. S ním sa objavuje aj príležitosť transformovať váš domov do útulného vianočného útočiska. Netreba zabudnúť nábytok v domácnosti zahrnúť do vianočného aranžovania. Tu sú naše tipy, ako obliecť nábytok do vianočných šiat a vytvoriť ohromujúcu vianočnú atmosféru.

Vytvorte atmosféru Vianoc s tým, čo máte doma

Pomocou týchto tipov na ozdobenie masívneho nábytku vytvoríte nezabudnuteľné vianočné prostredie vo vašej domácnosti. Najlepšie na tom je, že dekorácie môžte prispôsobiť svojmu osobnému štýlu. S vhodným nábytkom môžete vytvoriť harmonický a dobre organizovaný priestor, ktorý zdôrazňuje krásu a pohodu Vianoc. Nechajte každý detail na nábytku hovoriť svoj vlastný príbeh sviatkov.

V obývačke sa nachádza vianočný stromček, masívne komody a ostatný nábytok je vo vianočnom šate

Komoda z masívu ako ideálny vianočný doplnok

Správny druh nábytku vám pomôže vytvoriť vianočnú atmosféru u vás doma. Nábytok v domácnosti nemusí spĺňať len funkčnosť ale napríklad sa postará aj o dekoratívnosť. Ak napríklad preferujete svetielkujúce dekorácie, naše komody sú ako stvorené na takýto druh ozdobenia. Napríklad vysoká komoda NORVIK je vybavená frézovaním, ktoré je predpripravené na umiestnenie LED svetielok. Takto môžte komodu oživiť z vnútra. Presklená časť tejto komody a aj jej o niečo nižšej sestry - nízkej komody NORVIK priam vyzýva k umiestneniu rôznorodých vianočných dekorácii do tejto priesvitnej časti. Čo sem umiestnite je na vás, treba len myslieť na to, že to bude viditeľné pre každého, kto okolo komody prejde.

Zakomponujte nočný stolík do vianočnej výzdoby

Samozrejmosťou vianočnej výzdoby sú rôzne obrusy s vianočným motívom. Tie skvele vyniknú na komodách ale i nočných stolíkoch. Malý nočný stolík CUBE ponúka širokú vrchnú dosku, na ktorú sa dajú jednoducho umiestniť rôzne vianočné ozdoby, dekorácie. Vy si tak vianočnú atmosféru užijete i v spálni. Pustite fantáziu na špacír a nájdite tie správne dekorácie, ktoré sa postarajú o dotvorenie vianočnej atmosféry u vás doma.