Doprava zadarmo

5 praktických rád ako v malej spálni vytvoriť dostatok úložného priestoru

Aj malá spálňa môže pôsobiť vzdušným dojmom, ak sú veci správne usporiadané. Kvalita spánku závisí i od prostredia, v ktorom spíme. Pozrime sa spoločne na to, ako v malej spálni zažiť kráľovskú atmosféru miesto pocitu stiesnenosti.

manzelske-postele-s-calunenim-a-uloznym-priestorom

Posteľ ako úložný priestor a miesto odpočinku

Už dávno neplatí, že v posteli sa dá len spať. Manželská alebo jednolôžková posteľ môže byť multifunkčnou súčasťou spálne, kde môžme nielen príjemne tráviť čas ale v prípade postele s úložným priestorom i využiť posteľ na praktické účely. Bojíte sa, že posteľ s úložným priestorom nebude vo vašej spálni dobre vyzerať? Radi vás vyvedieme z omylu, pretože v súčasnosti nájdeme na trhu postele, ktoré sú esteticky zaujímavé a zároveň praktické, či už ide o čalúnené postele alebo postele z masívu.

Nočné stolíky ako praktický doplnok spálne

Nočné stolíky sú dôležitou súčasťou spálne, a ponúkajú niekoľko výhod. Tieto malé nábytkové kúsky sa môžu stať praktickými a štýlovými doplnkami, ktoré pridávajú do spálne krásu a funkcionalitu. Sú ideálne na skladovanie osobných vecí, ktoré by inak mohli spôsobovať neporiadok v spálni. Môžete v nich mať drobnosti a nepotrebujete na to drahocenný priestor v skrini alebo komode. Hľadáte vzhľadovo i priestorovo nenápadný nočný stolík alebo malý nočný stolík s veľkým úložným priestorom? Žiadny problém, výber nášho eshopu je pomerne pestrý. 

Drevená komoda ponúka hojnosť úložného priestoru

Komody ponúkajú niekoľko výhod, ktoré vám pomôžu udržať miestnosť upratanú a dobre organizovanú. Majú členený úložný priestor, ktorý obsahuje rôzne zásuvky a skrinky umožňujúce organizovať oblečenie, bielizeň, knihy a iné veci. To zamedzí tvorbe neporiadku a hľadanie vecí bude hračkou. Nad drevené komody je možné oprieť i zrkadlo, čím sa komoda stáva multifunkčným členom nábytkovej zostavy vašej spálne.